Korisnici iz kategorije zaposlenih dobijaće isplate od desetog u mesecu

Oktobarske penzije počinju da stižu 2. novembra

NovacSrbijaVesti

27.10.2021 13:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Oktobarske penzije počinju da stižu 2. novembra Oktobarske penzije počinju da stižu 2. novembra
Prema kalendaru isplata oktobarskih penzija Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), penzije za oktobar će prvo stići korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti... Oktobarske penzije počinju da stižu 2. novembra

Prema kalendaru isplata oktobarskih penzija Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), penzije za oktobar će prvo stići korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti za koje će isplata početi 2. novembra.

Tog datuma počeće isplata i za penzionere koji novac dobijaju na tekuće račune i one kojima primanja stižu na kućne adrese ili na šaltere pošta, piše Tanjug.

Tri dana kasnije, 5. novembra počeće isplata za vojne i poljoprivredne penzionere, nezavisno od toga za koji način primanja penzija su se opredelili.

Korisnicima iz kategorije zaposlenih, koji su i najbrojniji na platnom spisku PIO fonda, penzije će početi da pristižu od 10. novembra.

Ovoga puta isplata će krenuti istoga dana i za one koji primanja dobijaju na tekuće račune i za one kojima novac stiže na kućne adrese ili ga podižu na šalterima pošta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...