Prijavljivanje za učešće traje do 17. novembra

Otvoren konkurs za izbor EY Preduzetnika godine

SrbijaVesti

2.11.2023 13:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Otvoren konkurs za izbor EY Preduzetnika godine Otvoren konkurs za izbor EY Preduzetnika godine
Revizorsko-konsultantska kompanija EY objavila je da otvara konkurs za dodelu prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine. U programu koji je zaživeo 2012. godine učestvovalo je... Otvoren konkurs za izbor EY Preduzetnika godine

Revizorsko-konsultantska kompanija EY objavila je da otvara konkurs za dodelu prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine.

U programu koji je zaživeo 2012. godine učestvovalo je oko 300 kandidata koji zapošljavaju ukupno 27.000 ljudi, a zainteresovani kandidati mogu da se prijave na aktuelni konkurs do 17. novembra, saopštio je EY.

Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu podsetio je da taj konkurs iz godine u godinu okuplja sve veći broj novih kandidata.

„Tako iznova dokazujemo da u Srbiji ipak postoji veliki broj neverovatno uspešnih i inovativnih kompanija, na šta smo svi mi u kompaniji EY neizmerno ponosni. Kako brojke govore same za sebe, veliki podstrek za nas je to što smo do sada imali tu privilegiju da izbliza vidimo poslovanje preko 250 kompanija, ispred kojih stoji gotovo 300 kandidata koji su nas u proteklih jedanaest godina upoznali sa njihovim putem ka uspehu, poslovnim ostvarenjima, kao i doprinosima u preduzetništvu, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu“, istakao je Rakić.

Podsetio je i da program EY Preduzetnik godine od svog osnivanja daje precizniji uvid u celokupno preduzetničko poslovanje.

Foto: Freepik.com

„Uz njih iznova se divimo njihovim idejama, agilnim rešenjima i istrajnosti koja ih je i dovela do neverovatnih uspeha. Čitav EY tim sa nestrpljenjem iščekuje da upozna nove kandidate, nove biznis
ideje i nove preduzetničke priče koje ćemo vam uskoro i predstaviti“, poručio je Rakić.

O pobedniku programa EY Preduzetnik 2023. godine odlučivaće nezavisni žiri u kojem nema
predstavnika kompanije EY, a sastavljen je od samih preduzetnika prethodnih nosilaca ovog priznanja, a učešće u programu EY Preduzetnik godine ne podrazumeva bilo kakve troškove ili obaveze kandidata i kandidatkinja i potpuno je transparentan.

Sve informacije o prijavi i učešću u programu EY Preduzetnik godine nalaze se na sajtu kompanije EY, u delu koji se odnosi na poslovanje u Srbiji.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano u februaru mesecu, a naš predstavnik će
konkurisati za priznanje EY Svetski Preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte
Karlu u junu 2024. godine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...