Maksimalni iznos granta do 30.000 evra po projektu

Otvorene prijave Fonda za Zapadni Balkan

SrbijaVesti

27.5.2024 08:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Otvorene prijave Fonda za Zapadni Balkan Otvorene prijave Fonda za Zapadni Balkan
Sekretarijat Fonda za Zapadni Balkan (WBF) objavio je poziv za dostavljanje projektnih predloga za jačanje regionalne saradnje (Empowering Regional Cooperation – ERC grant), koji... Otvorene prijave Fonda za Zapadni Balkan

Sekretarijat Fonda za Zapadni Balkan (WBF) objavio je poziv za dostavljanje projektnih predloga za jačanje regionalne saradnje (Empowering Regional Cooperation – ERC grant), koji sufinansira Evropska unija preko IPA – Instrumenta za predpristupnu pomoć.

Fond za Zapadni Balkan (WBF), osnovan od strane ministara inostranih poslova WB6, promoviše regionalnu saradnju i pomirenje, te podržava organizacije civilnog društva u implementaciji projekata koji unapređuju mir, stabilnost i saradnju, piše eKapija.

Kako je navedeno, sa maksimalnim iznosom granta do 30.000 evra po projektu, ERC grant je kreiran da ojača potencijal za uspešno učešće u procesima regionalne saradnje, promoviše umrežavanje i razmenu i podrži inovativne pristupe za podsticanje pomirenja. Za ovaj grant mogu se prijaviti organizacije i udruženja civilnog društva, prosvetna udruženja kao što su: udruženja kulturnih ustanova, sportska društva, itd.

Oblasti saradnje za koje se može aplicirati su: obrazovanje, kultura, mediji i drugo.

Rok za dostavljanje predloga projekata u okviru ovog poziva je 17. jun 2024. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.