POČINJU PRVE ISPLATE POMOĆI PRIVREDNICIMA Od utorka dinarski krediti sa jedan odsto kamate

BankeIzdvajamoSrbijaVesti

15.4.2020 14:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

POČINJU PRVE ISPLATE POMOĆI PRIVREDNICIMA Od utorka dinarski krediti sa jedan odsto kamate POČINJU PRVE ISPLATE POMOĆI PRIVREDNICIMA Od utorka dinarski krediti sa jedan odsto kamate
Prva isplata novca za pomoć privrednicima koji su poslali zahteve Fondu za razvoj Srbije počinje u utorak, najavio je ministar finansija Siniša Mali i... POČINJU PRVE ISPLATE POMOĆI PRIVREDNICIMA Od utorka dinarski krediti sa jedan odsto kamate

Prva isplata novca za pomoć privrednicima koji su poslali zahteve Fondu za razvoj Srbije počinje u utorak, najavio je ministar finansija Siniša Mali i dodao da je tom fondu do sada stiglo oko 20 prijava.

Predlog je da već narednog utorka, kada je prva sednica Upravnog odbora Fonda, oni koji su se prijavili dobiju pomoć„, rekao je Mali i podsetio da je reč o jeftinim kreditima do 36 meseci sa jedan odsto kamate na dinarska sredstva.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Prvim privrednicima koji su se prijavili u utorak će biti odobreni zahtevi za sredstva kako bi što pre novac došao do njih, poručio je Mali i naveo da to govori da je implementacija programa ekonomskih mera pomoći privredi zbog epidemije Covid-19 uveliko počela.

„Pozivam sve privrednike koji se još nisu prijavili, prijavite se, mi završavamo potrebne procedure i po dogovoru i dinamici koju smo definisali ta pomoć će biti isplaćivana“, rekao je Mali.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...