Predmetna nepokretnost nalazi se na Novom Beogradu

Ponuđena imovina Beobanke u stečaju za 26 miliona evra

BankeInfrastrukturaSrbijaVesti

6.12.2021 15:40 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Ponuđena imovina Beobanke u stečaju za 26 miliona evra Ponuđena imovina Beobanke u stečaju za 26 miliona evra
Kompleks Nova livnica na Novom Beogradu, imovina Beobanke u stečaju, ponuđen je na prodaju po početnoj ceni od 26 miliona evra, objavila je Agencija... Ponuđena imovina Beobanke u stečaju za 26 miliona evra

Kompleks Nova livnica na Novom Beogradu, imovina Beobanke u stečaju, ponuđen je na prodaju po početnoj ceni od 26 miliona evra, objavila je Agencija za osiguranje depozita.

Kompleks je procenjen na 29,9 miliona evra a depozit za učešće u javnom nadmetanju iznosi 4,49 miliona evra.

Novu livnicu čini 11 objekata čija je ukupna površina 38.800 kvadratnih metara, sa pripadajućom opremom koji se nalaze u Ulici Omladinskih brigada na Tošinom bunaru.

Tri građevinske parcele ovog kompleksa ukupne su površine 73,7 hiljada kvadratnih metara, što je zemljište ispod objekata kao i oko njih.

Licitacija za kompleks Nove livnice zakazana je za 11. januar 2022. godine.

„Predmetnu nepokretnost čini 11 objekata ukupne površine 38,8 hiljada metara kvadratnih, mašinske, električne i ostale instalacije, transformatorske stanice, postojeće na građeviskom zemljištu na Novom Beogradu, ul. Omladinskih
brigada br.102 (Tošin bunar), koje čini zemljište na tri katastarske parcele“, navodi se u oglasu objavljenom na sajtu Agencije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...