POSLE MASOVNOG TESTIRANJA NA VIRUS Najviše zaraženih u SAD

IzdvajamoSvetVesti

27.3.2020 08:48 Autor: Vladimir Jokanović 0

POSLE MASOVNOG TESTIRANJA NA VIRUS  Najviše zaraženih u SAD POSLE MASOVNOG TESTIRANJA NA VIRUS  Najviše zaraženih u SAD
Najmanje 85.594 osoba zaražena je korona virusom u SAD, utvrđeno je posle najnovijih testiranja, čime su postale zemlja sa najviše registrovanih slučajeva u svetu.... POSLE MASOVNOG TESTIRANJA NA VIRUS  Najviše zaraženih u SAD

Najmanje 85.594 osoba zaražena je korona virusom u SAD, utvrđeno je posle najnovijih testiranja, čime su postale zemlja sa najviše registrovanih slučajeva u svetu. Više od Kine i Italije. U poslednjih 24 sata u Americi je preminulo 159 osoba, što je ukupan broj smrtnih slučajeva povisio na 1.300.

New York Times navodi da su u svim američkim državama i teritorijama registrovani slučajevi zaraze. Nešto manje od polovine zaraženih su iz države Njujork, gde je izvršeno najviše testiranja. Početkom marta dok još nije bilo opsežnog testiranja u SAD je bilo svega 70 registrovaih slučajeva.

Polovina smrtnih slučajeva zabeležena je u Njujorku i Vašingtonu, dok su u Mičigenu, gde ranije nije bilo žrtava epidemije, u jednom danu umrle 24 osobe. Većina žrtava su bile osobe starosti 70 i više godina, ali je u Feniksu umrlo nekoliko muškaraca srednjih godina.  

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...