pokretanje portala za lakše poslovanje preduzeća

Preduzetnici će imati uvid u centralizovanu bazu poslovnih informacija

BiznisPoslovanjePreduzetnikRegionVesti

14.6.2022 11:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Preduzetnici će imati uvid u centralizovanu bazu poslovnih informacija Preduzetnici će imati uvid u centralizovanu bazu poslovnih informacija
Preduzeća u Crnoj Gori imaće od srede uvid u centralizovanu bazu informacija koje su od značaja za njihovo poslovanje, jer će sa radom početi... Preduzetnici će imati uvid u centralizovanu bazu poslovnih informacija

Preduzeća u Crnoj Gori imaće od srede uvid u centralizovanu bazu informacija koje su od značaja za njihovo poslovanje, jer će sa radom početi portal biznis.gov.me, saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

“Prepoznajući važnost mikro, malih i srednjih preduzeća u kontekstu budućeg razvoja crnogorske privrede, Ministarstvo i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), uz finansijsku podršku Evropske unije (EU), kreirali su jedinstvenu kontaktnu tačku za mikro, mala i srednja preduzeća – portal biznis.gov.me“, navodi se u saopštenju.

Portal, kako je objašnjeno, ima za cilj da svim preduzetnicima i ostalim privrednim akterima omogući kontinuiran uvid u centralizovanu i pouzdanu bazu informacija koje su od značaja za njihovo poslovanje.

Prezentacija portala biće održana na konferenciji za novinare u hotelu Hilton, na kojoj će govoriti ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, šef Kancelarije EBRD-a u Crnoj Gori Remon Zakaria i ambasadorka EU u Crnoj Gori, Joana Kristina Popa (Oana Cristina Popa).

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...