PRODUŽENA MOGUĆNOST BESPLATNE PROMENE DATUMA PUTOVANJA Air Serbia objavila pogodnost za svoje putnike

BiznisFirme u fokusuSrbijaTurizamU fokusuVesti

16.12.2020 13:01 Autor: Julijana Vincan 1

PRODUŽENA MOGUĆNOST BESPLATNE PROMENE DATUMA PUTOVANJA Air Serbia objavila pogodnost za svoje putnike PRODUŽENA MOGUĆNOST BESPLATNE PROMENE DATUMA PUTOVANJA Air Serbia objavila pogodnost za svoje putnike
Usled promenljive epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima, Air Serbia je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja, pa je ova pogodnost... PRODUŽENA MOGUĆNOST BESPLATNE PROMENE DATUMA PUTOVANJA Air Serbia objavila pogodnost za svoje putnike

Usled promenljive epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima, Air Serbia je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja, pa je ova pogodnost dostupna svima koji kupe avio-karte do 31. marta 2021. godine, objavila je nacionalna avio-kompanija.

Napomenuto je da se promotivna akcija odnosi na sve destinacije u mreži Air Serbia, osim Njujorka, i važi za putovanja do 30. juna 2021. godine.

„Stavljajući potrebe naših putnika na prvo mesto, odlučili smo da im produžetkom akcije olakšamo putovanja i u narednom periodu. Imajuću u vidu da aktuelne okolnosti u celom svetu sve više ograničavaju mogućnosti putovanja, uvereni smo da će putnici uz ovu pogodnost imati daleko veću fleksibilnost, a samim tim će moći lakše i rasterećenije da rezervišu letove“, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia, Jirži Marek.

Air Serbia avioni na aerodromu Nikola Tesla
Foto: Tanjug

Kako je istaknuto, putnici mogu da zamene datum leta, bez naplate penala, neograničen broj puta i u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja.

„Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife“, piše u saopštenju srpskog avio-prevoznika.

  • Tina

    16.12.2020 #1 Author

    Korisno i za kompaniju i za putnike

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...