inteziviran rad na naplatnim stanicama

Putevi Srbije za vikend očekuju oko 110.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd

SrbijaVesti

29.12.2023 16:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Putevi Srbije za vikend očekuju oko 110.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd Putevi Srbije za vikend očekuju oko 110.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd
Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je u petak da se, tokom predstojećeg vikenda, očekuje prelazak oko 110.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd u oba... Putevi Srbije za vikend očekuju oko 110.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je u petak da se, tokom predstojećeg vikenda, očekuje prelazak oko 110.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd u oba smera, što je šest odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Kako je navedeno, inteziviran je rad na naplatnim stanicama, povećan je broj inkasanata i svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno, bez pauze.

U Srbiji je ove godine, zaključno sa novembrom, u upotrebi 765.000 uređaja za elektronsku naplatu, a 45 odsto od ukupnom prometa vozila činile su transakcije izvršene TAG uređajima.

Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da je prilagode uslovima na putu, da ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj i živote drugih.

  • HANA

    1.1.2024 #1 Author

    Pa praznici su, za očekivati je velik protok vozila,
    ništa neočekivano.

    Odgovori

  • SHALIMAR

    2.1.2024 #2 Author

    Ali ova godina je nezapamcena po guzvi na putevima…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...