rok za podnošenje prijava 15. septembar

Raspisan konkurs za podršku inovativnim delatnostima

InovacijePreduzetnikSrbijaVesti

31.7.2021 13:18 Autor: Miljan Paunović 0

Raspisan konkurs za podršku inovativnim delatnostima Raspisan konkurs za podršku inovativnim delatnostima
Gradska uprava Beograda je raspisala javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti. Na konkurs mogu da se prijave startap timovi i mikro... Raspisan konkurs za podršku inovativnim delatnostima

Gradska uprava Beograda je raspisala javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti. Na konkurs mogu da se prijave startap timovi i mikro privredna društva koja su registrovana i imaju sedište na teritoriji Beograda, nisu starija od tri godine i imaju biznis inovativnu ideju.

Ukupno je opredeljeno 10 miliona dinara, dok svaki korisnik može da dobije maksimalno dva miliona dinara. Novac je namenjen za razvoj inovativne ideje u periodu od najviše 12 meseci uz obavezu zapošljavanja nezaposlenih lica.

Troškovi koji mogu da se finansiraju ovim novcem odnose se na članstvo u Naučno-tehnološkom parku Beograd, troškove zarada (uključujući sve pripadajuće poreze i doprinose), nabavku opreme i alata za potrebe razvoja, troškove istraživanja i testiranja.

Sa druge strane, iz gradskog novca nije moguće kupovati zemljište ili zgrade, plaćati poreze na imovinu ili reprezentaciju, kao ni putne troškove, kamate, kazne, ekološke takse, članarine i slično.

Detaljnije o uslovima timovi mogu da se informišu na sajtu grada, a rok za podnošenje prijava je 15. septembar 2021. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...