Crnogorsko ostrvo-hotel na Forbes-ovoj listi

Mamula Island među najboljim novim svetskim destinacijama

BiznisRegionTurizam

19.12.2022 14:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Mamula Island među najboljim novim svetskim destinacijama Mamula Island među najboljim novim svetskim destinacijama
Poznati magazin Forbes uvrstio je butik hotel-ostrvo sa pet zvezdica Mamula Island među nove neobične destinacije širom sveta za narednu godinu. Forbes je u... Mamula Island među najboljim novim svetskim destinacijama

Poznati magazin Forbes uvrstio je butik hotel-ostrvo sa pet zvezdica Mamula Island među nove neobične destinacije širom sveta za narednu godinu.

Forbes je u članku pod naslovom „Dobrodošlica za nove hotele! Lista od 21 nove destinacije za narednu godinu, predstavio svoj ekskluzivni izbor izvanrednih novih hotela smeštenih širom Evrope, Azije, Afrike, Južne i Severne Amerike, a među njima je i Mamula Island, koji se nalazi na ulazu u Bokokotorski zaliv, prenela je agencija MINA.

Mamula Island se nalazi u tvrđavi iz 19. veka, koja je pretvorena u luksuzni hotel sa 32 sobe i apartmana.

Na ostrvo se može stići brodićem sa obližnje obale, a kako stoji u tekstu, hotel ima „posebno karakterističan ambijent koji opušta, smiruje i slavi život“.

Mamula Island se nalazi u samom vrhu Forbes-ove liste neobičnih novih hotela, nakon francuskog hotela Maison Delano Paris i portugalskog Solar Branco Eco Estate Sao Miguel Azores, a pažnju magazina Forbes je privukao i slovenački butik hotel Milka u Kranjskoj Gori, ističe Mina.

Generalni direktor Mamula Island-a, Hening Šaub (Henning Schaub) izjavio je da je priznanje magazina Forbes „nagrada za sve nas“ i poručio da se ceo tim raduje otvaranju hotela na proleće.

Izbor najboljih novih destinacija za narednu godinu takođe uključuje ekskluzivne evropske hotele u Parizu, Milanu, Amsterdamu, Istanbulu, na Kritu, Azorima, u slovenačkim Alpima i Švajcarskoj, kao i egzotične destinacije u Maroku, Singapuru, Indoneziji, Tajlandu, Južnoafričkoj Republici, Brazilu, na Karibima i u Sjedinjenim Američkim Državama.

  • Anna

    19.12.2022 #1 Author

    Dobar marketing je najbitniji kada je turizam u pitanju.

    Odgovori

  • GOCA BG

    20.12.2022 #2 Author

    Sam clanak o Mamuli Island je dovoljan da popune hotel za naredne dve sezone…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...