usluge logistike i distribucije brendova dve kompanije

Nelt i Fortenova grupa započeli saradnju u Severnoj Makedoniji

Firme u fokusuRegionU fokusu

7.3.2023 13:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Nelt i Fortenova grupa započeli saradnju u Severnoj Makedoniji Nelt i Fortenova grupa započeli saradnju u Severnoj Makedoniji
Nelt iz Srbije i hrvatska Fortenova grupa započele su saradnju na tržištu Severne Makedonije, na kojem će Nelt pružati usluge logistike i distribucije brendova... Nelt i Fortenova grupa započeli saradnju u Severnoj Makedoniji

Nelt iz Srbije i hrvatska Fortenova grupa započele su saradnju na tržištu Severne Makedonije, na kojem će Nelt pružati usluge logistike i distribucije brendova dve kompanije Fortenova grupe – Jamnice i Dijamanta, saopšteno je u utorak.

„Učinili smo veliki korak napred započinjući saradnju sa tako respektabilnim partnerom kao što je Fortenova grupa. U skladu sa aktuelnom strategijom Nelt grupe, ubrzavamo poslovanje i drago nam je što ćemo u našem portfoliju imati tako značajne brendove kao što su Jamnica, Jana i Dijamant“, izjavio je izvršni direktor Nelt grupe za tržište Severne Makedonije Saško Blaževski, prenela je Beta.

U Fortenova grupi očekuju da u saradnji sa Neltom prošire asortiman u trgovinama tako da do kraja godine sa sadašnjih 1.200 uđu u preko 2.000 trgovina Severne Makedonije.

Podsetimo, Skupština akcionara Fortenova grupe STAK Stiching u Amsterdamu, kao krajnji vlasnik Fortenova grupe podržala je polovinom januara ove godine sve predložene odluke, među kojima je i odluka o mogućoj akviziciji, spajanju ili prodaji imovine do maksimalnog iznosa od 500 miliona evra u 2023. godini, uz prethodnu odluku Upravnog odbora.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...