Prilagođavanje novim trendovima

Početkom aprila konferencija o liderstvu u komunikaciji

BiznisRegion

25.3.2024 12:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Početkom aprila konferencija o liderstvu u komunikaciji Početkom aprila konferencija o liderstvu u komunikaciji
Brzi način života, sve kraća pažnja, sve veći planovi profita, različiti izvori informacija, finansijska izveštavanja, ESG izveštaji, jedna su medalja svake organizacije, a s... Početkom aprila konferencija o liderstvu u komunikaciji

Brzi način života, sve kraća pažnja, sve veći planovi profita, različiti izvori informacija, finansijska izveštavanja, ESG izveštaji, jedna su medalja svake organizacije, a s druge strane javnost i mediji žele videti lica pojedinaca koji upravljaju tim kompanijama.

Percepcija lidera povećava vrednosti brendova, robnih marki i usluga, a kako lideri komuniciraju pod motom „Liderstvo u komunikaciji“ biće tema 22. međunarodne PRO PR konferencije, izjavio je Danijel Koletić, njen osnivač i predsednik organizacionog odbora.

Od 3. do 6. aprila 2025. konferencija će se održati u hotelu Katarina u Selcima, na Rivijeri Crikvenica.

“Svaki ovakav susret je od velikoga značaja za stručnjake iz sfere odnosa s javnošću. Ova konferencija ne samo da ih spaja, ona spaja ideje, stvara poslovne saradnje i prijateljstva. Koliko god da se bavimo komunikacijom i oglašavanjem, mesecima ili decenijama, napredak tehnologije i novi pravci u PR-u nas ‘teraju’ na svakodnevnu edukaciju. Prava informacija u pravo vreme je ono što nas uvek može držati u trendu”, izjavila je Marijana Biondić, direktorka turističke zajednice grada Crikvenice.

  • SABRINA

    25.3.2024 #1 Author

    Svaki susret na ovu temu je dobra stvar.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.