Nagrada Vision City uručena opštini Golubac

Dodeljene PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu

RegionSrbijaU fokusu

16.3.2024 13:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Dodeljene PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu Dodeljene PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu
U okviru PRO PR konferencije u hotelu Mona Plaza u Beogradu, u petak uveče  dodeljena su PRO PR GLOBE Awards priznanja za 2023. godinu.... Dodeljene PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu

U okviru PRO PR konferencije u hotelu Mona Plaza u Beogradu, u petak uveče  dodeljena su PRO PR GLOBE Awards priznanja za 2023. godinu.

Ovogodišnji dobitnici iz Srbije su Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorka i suosnivač Chapter 4, Jelena Milašinović, menadžerka za komunikacije Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorka FromA Consulting Ltd.

Nagrada Vision City uručena je opštini Golubac, nagrada Vision Manager uručena je Saši Popoviću, direktoru i suosnivaču VEGA IT, Infigo nagrade uručene su Nenadu Daniloviću, osnivaču i glavnom uredniku časopisa. portal advertiser-serbia.com, a Nacionalnoj akademiji za javnu upravu uručena je nagrada Transparentnost u komunikaciji.

Priznanja su dodeljena i najboljima iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Ukrajine, Irana, Rumunije, Španije, Velike Britanije…

Pobednike predlažu bivši dobitnici ove nagrade, kao i dobitnici koji su članovi četiri svetska komunikacijska udruženja: PRCA, IPRA, ICCO i CIPR.

Ovogodišnji PRO PR okupio je više od 200 učesnika, za tri dana konferencije, koja se završava danas, učesnici su mogli da čuju 24 predavača i 14 panelista, iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...