pro pr u beogradu od 14. do 17. marta

„Novi smerovi i novi izazovi“ u odnosima sa javnošću

RegionSrbijaU fokusu

9.3.2024 14:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

„Novi smerovi i novi izazovi“ u odnosima sa javnošću „Novi smerovi i novi izazovi“ u odnosima sa javnošću
Osnivač i predsednik organizacionog odbora PRO PR konferencije Danijel Koletić, pred početak održavanja ovog događaja u Beogradu od 14. do 17. marta, kaže da... „Novi smerovi i novi izazovi“ u odnosima sa javnošću

Osnivač i predsednik organizacionog odbora PRO PR konferencije Danijel Koletić, pred početak održavanja ovog događaja u Beogradu od 14. do 17. marta, kaže da će ovog puta ona okupiti 220 učesnika i 36 stručnjaka iz oblasti odnosa sa javnošću.

Na konferenciji čiji je moto „Novi smerovi, novi izazovi“ biće reči o novim tehnologijama, veštačkoj inteligenciji, i o sredstvima koja se koriste u modernom PR-u.

„Svedoci smo stalnih promena usled tehnološkog razvoja. Mediji se transformišu, novinari i redakcije su stalno ugroženi izazovima i vestima koje stvara veštačka inteligencija. Takozvani ‘dnevni’ podaci izazov su različitih interesnih grupa, a predstavnici menadžmenta za odnose s javnošću i njihovi savetnici nisu uvek u zoni komfora koja obezbeđuje siguran pristup njihovim mobilnim uređajima gde se i ti podaci nalaze“, kaže Koletić i navodi teme predstojeće konferencije.

„Kako komunicirati i interpretirati podatke, stvoriti narativ koji je prihvatljiv u prostoru? Kako brendovi vide sebe u prostoru različitih ciljnih grupa, potrošača i kako danas koriste alate i tehnike odnosa s javnošću? Ovo su samo neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji. Ponosan sam što me je istrajnost dovela do liderske pozicije u ovoj oblasti, i po prvi put imamo predavača iz Irana, a govorićemo i o nezaobilaznoj temi ekološkog, društvenog i korporativnog upravljanja, takozvanom ESG (Environment, social and governance)“, rekao je Koletić.

U okviru ovogodišnje konferencije biće dodeljene i prestižne PRO PR Globe Awards, za koje su unikatne grafike izradili studenti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

  • BLIZANAC

    10.3.2024 #1 Author

    Sve je vise ozbiljnih izazova

    Odgovori

  • LEBRON

    10.3.2024 #3 Author

    Modernizacija u prvom planu.

    Odgovori

  • VALERIJA

    10.3.2024 #4 Author

    Opet još jedna očekivana stvar, svet, ljudi i očekivanja se menjaju svake sekunde zato je nužno ići u korak sa tim.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...