dodela nagrada biće održana 15. marta u beogradu

Opština Golubac dobitnik priznanja PRO PR Awards

ManifestacijeRegionSrbijaU fokusu

5.3.2024 14:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Opština Golubac dobitnik priznanja PRO PR Awards Opština Golubac dobitnik priznanja PRO PR Awards
Srbija je u poslednjih deset godina u samom vrhu zemalja po rastu broja zaposlenih u IT industriji. Veliki broj kompanija i pojedinaca krenuo je... Opština Golubac dobitnik priznanja PRO PR Awards

Srbija je u poslednjih deset godina u samom vrhu zemalja po rastu broja zaposlenih u IT industriji. Veliki broj kompanija i pojedinaca krenuo je u ovu priču od nule, verujući u svoju viziju. Jedan od njih je Saša Popović, suosnivač i izvršni direktor VEGA IT, koji će ove godine dobiti nagradu „Vision Manager“, na PRO PR konferenciji u Beogradu.

Nagrada „PRO PR Infigo Awards“ pripala je Nenadu Daniloviću, osnivaču i glavnom uredniku portala vvv.advertiser-serbia.com. Kako se navodi u saopštenju, medijski natpisi promovišu i pišu o komunikacionoj industriji, pružajući na taj način podršku ovoj industriji, stvarajući dodatne vrednosti.

Opština Golubac je ovogodišnji dobitnik nagrade „Vision City” koja se dodeljuje gradu koji zahvaljujući pričama stvara pozitivan publicitet destinacije i zemlje. Golubac je opština koja podiže rejting Srbije u turizmu, na ovoj turističkoj destinaciji iz godine u godinu raste broj domaćih i stranih posetilaca, kao i broj dobrih reportaža.

Na inicijativu organizacionog odbora ove godine će prvi put biti dodeljene nagrade „PRO PR Globe Entrepreneur Awards“. Ova nagrada pripala je Kitu Rajanu, osnivaču i generalnom direktoru „Scankuo” iz Velike Britanije.

Priznanje „Transparentnost u komunikaciji” po pravilniku dodeljuje se za izuzetan doprinos transparentnosti i dostupnosti. Hrvatska zajednica Županija je prvi put u 2019. godini dobila ovu nagradu za transparentan budžet, koji je građanima omogućio uvid u javnu potrošnju. Ove godine priznanje ide Nacionalnoj akademiji za javnu upravu, koja od prvog dana rada promoviše značaj edukacije zaposlenih u javnoj upravi sa akcentom na odnose s javnošću

Svečana dodela nagrada biće održana 15. marta. u hotelu Mona Plaza u Beogradu. Na svečanosti će biti uručene nagrade za ostalih 25 pobednika koji dolaze iz 15 zemalja. Osnivač i predsednik organizacionog odbora Danijel Koletić najavio je da će u okviru ovogodišnjih nagrada biti predstavljen novi koncept konferencije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...