četvrti put u srbiji

PRO PR konferencija o budućnosti odnosa sa javnošću

ManifestacijeSrbijaU fokusu

2.10.2023 13:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PRO PR konferencija o budućnosti odnosa sa javnošću PRO PR konferencija o budućnosti odnosa sa javnošću
Objavljen je program 21. međunarodne PRO PR konferencije koja će se sledeće godine održati u hotelu Mona Plaza u Beogradu, pod motom „Nove smernice,... PRO PR konferencija o budućnosti odnosa sa javnošću

Objavljen je program 21. međunarodne PRO PR konferencije koja će se sledeće godine održati u hotelu Mona Plaza u Beogradu, pod motom „Nove smernice, novi izazovi“ .

Uvodno izlaganje održaće Rena Markson (Renna Markson), izvršna direktorka vodećeg svetskog udruženja za odnose sa javnošću, Udruženje za odnose sa javnošću i komunikacije – PRCA (Public Relations and Communications Association). 

Mina Nazari iz Irana, Dastin Čik (Dustin Chick) iz Južnoafričke Republike, Rafael Ljopis (Rafael Llopis) iz Španije, Alisija Lubrani (Alicia Matilda Lubrani) iz Italije, Natan Edelsburg iz Amerike, Džoni Bentvud (Jonny Bentwood) iz Velike Britanije, samo su neka od imena 35 stručnjaka, predavača i panelista koje će učesnici moći da čuju u sklopu 21. međunarodne PRO PR konferencije.

“Tokom prethodne 21 godine usmereni smo na stručnjake za odnose sa javnošću. U poslednjih desetak godina ova industrija rapidno se menja zbog novih tehnologija, kreativnosti ali i odnosa sa medijima.  Pred industrijom je novo razdoblje edukacije i promena vezano za veštačku inteligenciju, kojom ćemo se takođe baviti na predstojećoj konferenciji”, piše u zvaničnom saopštenju organizatora.

Kao i prethodnih godina i na ovogodišnjoj konferenciji očekuje se više od 200 učesnika koji su vezani za teme odnosa sa javnošću.

PRO PR konferencija je jedinstvena po tome što se svake godine održava u drugoj državi, regionu, u drugom gradu. Ovo je četvrti put da se konferencija održava u Srbiji. U sklopu PRO PR konferencije tradicionalno će se dodeliti i PRO PR GLOBE Awards priznanja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...