predavači iz 14 zemalja sveta

PRO PR konferencija od 14. do 17. marta u Beogradu

RegionSrbijaU fokusu

17.1.2024 12:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

PRO PR konferencija od 14. do 17. marta u Beogradu PRO PR konferencija od 14. do 17. marta u Beogradu
Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će biti održana od 14. do 17. marta 2024. u kongresnom centru hotela Mona Plaza u... PRO PR konferencija od 14. do 17. marta u Beogradu

Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će biti održana od 14. do 17. marta 2024. u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, učesnike očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista, iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, na vodećoj konferenciji koja okuplja stručnjake iz oblasti komunikacija, učesnici će moći da čuju regionalne i nacionalne stručnjake.

„Prvi put na konferenciji će govoriti Mina Nazari iz Irana, Dastin Čik (Dustin Chick) iz Južne Afrike, Meri Bet Vest (Mary Beth West) i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Ljopis iz Španije, Alisija Matilda Lubrani iz Italije, Džoni Bentvud (Jonny Bentwood) iz Velike Britanije i mnogi drugi. Tradicionalno smo i ove godine pozvali studente Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, koji će imati priliku da učestvuju na ovogodišnjem događaju bez novčane nadoknade, zajedno sa svojim profesorima“, saopštio je PRO PR.

Očekuje se više od 200 učesnika iz regiona i drugih zemalja, a kao i svake godine biće dodeljene prestižne nagrade PRO PR GLOBE Awards. Dobitnici ovogodišnje nagrade dobiće unikatne grafike koje su izradili studenti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...