Pokrovitelj italijanska organizacija za odnose sa javnošću ferpi

PR Roman Forum konferencija 20. i 21. februara 2025. u Rimu

EURegionU fokusu

22.5.2024 14:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PR Roman Forum konferencija 20. i 21. februara 2025. u Rimu PR Roman Forum konferencija 20. i 21. februara 2025. u Rimu
Deseto izdanje InspiringPR-a, festivala posvećenog odnosima sa javnošću, u organizaciji italijanske organizacija za odnose sa javnošću FERPI, završeno je prošle subote u Veneciji. Tom... PR Roman Forum konferencija 20. i 21. februara 2025. u Rimu

Deseto izdanje InspiringPR-a, festivala posvećenog odnosima sa javnošću, u organizaciji italijanske organizacija za odnose sa javnošću FERPI, završeno je prošle subote u Veneciji.

Tom prilikom, Danijel Koletić, direktor Apriori World-a i osnivač i organizator PRO PR-a, potpisao je ugovor s predsednikom FERPI-ja Filipom Nanijem, te je na taj način potvrđeno i službeno pokroviteljstvo FERPI-ja na prvom izdanju međunarodne PR Roman Forum konferencije „Komunikacija, odgovornost, održiva baština i okolišno, društveno i korporativno upravljanje, ESG“ koja će se održati sledeće godine 20. i 21. februara u Rimu.

Tada će po prvi put bit dodeljene i PRO PR Globe Achievement nagrade, za najbolje projekte iz oblasti komunikacija.

Koletić je najavio i potpisivanje Rimske deklaracije o  zelenoj odgovornosti (Roman green communication declaration).

“’Svi putevi vode u Rim’, moto je projekta koji želim da pokrenem, na osnovu svog iskustva tokom spovođenja PRO PR konferencije već 22 godine. Mnogi ne doživljavaju industriju komunikacije kao veoma važan segment poslovanja od koga sve započinje kroz  strategije i poruke koje utiču na reputaciju, a samim tim i na profit. Kroz Rimsku deklaraciju moramo pokazati i našu odgovornost prema ciljevima održivog razvoja, ali i Pariskom sporazumu“, istakao je direktor Apriori World-a.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.