početak prijavljivanja 17. maja

Najavljene nove PRO PR Globe Achievement nagrade

EURegionSvetU fokusu

7.5.2024 17:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Najavljene nove PRO PR Globe Achievement nagrade Najavljene nove PRO PR Globe Achievement nagrade
Međunarodni PR program dodele nagrada u industriji komunikacija, prema najavama Danijela Koletića, osnivača i predsednika organizacionog odbora PRO PR Globe Awards, dobiće novu dimenziju... Najavljene nove PRO PR Globe Achievement nagrade

Međunarodni PR program dodele nagrada u industriji komunikacija, prema najavama Danijela Koletića, osnivača i predsednika organizacionog odbora PRO PR Globe Awards, dobiće novu dimenziju i kategorije, i uvrstiće nove PR talente u oblastima koje do sada nisu bile u konkurenciji. Takođe će se zalagati za istinu i integritet u eri dezinformacija.

U saopštenju se navodi da se uspostavljanjem javno dostupnog pravilnika omogućava transparentno ocenjivanje projekata uključujući one koji ocenjuju na šest kontinenata. Ova novina se nadovezuje na uspeh PRO PR Globe Avards, koji već 12 godina odaje priznanje za izuzetan rad pojedinaca širom sveta.  

„PRO PR Globe Awards ima novu strukturu brenda, PRO PR Globe People Achievement Awards, koje će nastaviti da se dodeljuju pojedincima, i PRO PR Globe Communication Awards za projekte u kojima će moći da učestvuju privatne, javne i nevladine organizacije. Po prvi put u svetu pokreću se kategorije koje će slaviti komunikaciona dostignuća u oblastima namenjenim univerzitetima, nacionalnim parkovima, diskografiji, poljoprivredi, nasleđu, zelenoj industriji, automobilskoj industriji i industriji vina, kao i ostalih 17 kategorija i dva posebna koja će proslaviti uspeh komunikacionih projekat“, istaknuto je u saopštenju.

Danijel Koletić je istakao da ove nagrade govore o pravičnosti, transparentnosti i zaista visokim dostignućima.

„Kao rezultat toga, radujemo se promovisanju nekih od najboljih radova koje naša industrija može da ponudi, a PRO PR Globe Awards će ojačati reputaciju pobednika i industrije komunikacija uopšte. Takođe znamo da učešće u nagradama, posebno velikim međunarodnim programima poput ovog, nudi učesnicima, njihovim klijentima i sudijama široke mogućnosti umrežavanja, kao i pristup najboljim praktičnim slučajevima iz prakse“, objasnio je Koletić.

Prijave za PRO PR Globe Communication Achievement Awards počinju 17. maja na zvaničnom sajtu avards.pro-pr.com. Svečana dodela nagrada biće održana u Rimu, a dan pre dodele nagrada biće održana konferencija pod nazivom: PR Rimski forum: „Zelene komunikacije, zelena odgovornost ESG, održivo nasleđe“.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...