PRVI LETOVI KA BEOGRADU Montenegro Airlines obnavlja letove sa srpskom prestonicom u junu

RegionVesti

26.5.2020 11:48 Autor: Ljiljana Begović 1

PRVI LETOVI KA BEOGRADU Montenegro Airlines obnavlja letove sa srpskom prestonicom u junu PRVI LETOVI KA BEOGRADU Montenegro Airlines obnavlja letove sa srpskom prestonicom u junu
Montenegro Airlines (MA) se sprema za komercijalne letove od juna, nakon  skoro tri meseca pauze zbog pandemije korona virusa, a prvi letovi biće ka... PRVI LETOVI KA BEOGRADU Montenegro Airlines obnavlja letove sa srpskom prestonicom u junu

Montenegro Airlines (MA) se sprema za komercijalne letove od juna, nakon  skoro tri meseca pauze zbog pandemije korona virusa, a prvi letovi biće ka Beogradu.

„To znači da su svi letovi ka evropskim destinacijama otkazani, osim letova ka Beogradu prema kojem ćemo u početku, odmah nakon otvaranja komercijalnog aviosaobraćaja, leteti smanjenim intenzitetom“, naveli su iz crnogorske nacionalne aviokompanije za portal Cdm.me, prenosi Tanjug.

Dodaju da je planirano da ka Beogradu, iz Podgorice i Tivta, saobraćaju svakodnevno, i to iz Podgorice jednom do dva puta dnevno, a iz Tivta jednom dnevno svim danima u nedelji.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Kako ističu, u poslednjoj nedelji juna očekuju uspostavljanje i postepenu normalizaciju saobraćaja ka svim redovnim evropskim destinacijama.

Aerodromi Crne Gore su, u prvoj fazi ublažavanja mera koje je donelo Nacionalno koordinaciono 20. maja, otvoreni za letove generalne avijacije koji mogu biti privatnog ili poslovnog karaktera.

Crnogorski premijer Duško Marković je najavio da će početkom juna Crna Gora otvoriti granice prema devet zemalja regiona, ali ne i prema Srbiji.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...