prijavljivanje produženo do 7. novembra

Saopšteni novi rokovi za program Moja prva plata

SrbijaVesti

30.10.2023 12:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Saopšteni novi rokovi za program Moja prva plata Saopšteni novi rokovi za program Moja prva plata
Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, produženi rokovi, pa će... Saopšteni novi rokovi za program Moja prva plata

Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) saopštila je danas da su, zbog velikog interesovanja poslodavaca i nezaposlenih za program Moja prva plata, produženi rokovi, pa će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta trajati do 7. novembra.

Prijavljivanje nezaposlenih, mladih za učešće u programu biće u periodu od 13. novembra do 6. decembra. Poslodavci će kandidate birati od 7. decembra do 22. decembra.

Na portalu „Moja prva plata“ najkasnije do 29. decembra biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama, prenosi Beta.

Zaključivanje ugovora između NSZ, poslodavca i izabranog kandidata, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze, biće sprovedeno u periodu od 1. do 19. januara 2024. godine.

Sprovođenje programa „Moja prva plata“, kako je navela NSZ, takođe mora početi u tom roku, od 1. do 19. januara 2024. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...