SRBIJA SKINUTA SA CRVENE LISTE

Ukida se karantin našim građanima sa boravišnim dozvolama u Švajcarskoj

SrbijaVesti

22.1.2021 08:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Ukida se karantin našim građanima sa boravišnim dozvolama u Švajcarskoj Ukida se karantin našim građanima sa boravišnim dozvolama u Švajcarskoj
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je Srbiju sa „crvene liste“ rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku značio obavezan karantin. Pored... Ukida se karantin našim građanima sa boravišnim dozvolama u Švajcarskoj

Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je Srbiju sa „crvene liste“ rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku značio obavezan karantin.

Pored naše zemlje sa „crvene liste“ su skinute i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i Luksemburg.

Naime, prema režimu ulaska u Švajcarsku i dalje nije moguće putovanje u tu zemlju iz turističkih razloga, ali je skidanje sa „crvene liste“ važno za građane Srbije koji žive u Švajcarskoj.

Foto: Pixabay.com

Skidanje sa „crvene liste“ ukida karantin za građane Srbije koji imaju boravišne dozvole u Švajcarskoj, a koji se vraćaju sa putovanja iz domovine.

Dok je Srbija bila na „crvenoj listi“ oni su morali po povratku u Švajcarsku u obavezan karantin.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...