tržišni udeo oko devet procenata

AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

BankeBiznisSrbija

1.12.2022 14:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom
Nakon devet meseci od preuzimanja, AIK Banka je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Naša AIK Banke. “Ovo pripajanje doprineće formiranju još jače, veće i... AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

Nakon devet meseci od preuzimanja, AIK Banka je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Naša AIK Banke.

“Ovo pripajanje doprineće formiranju još jače, veće i dinamičnije domaće AIK Banke, koja će svojim klijentima ponuditi proširenu poslovnu mrežu, unapređenu paletu bankarskih proizvoda, kao i još kvalitetnije korisničko iskustvo”, piše u zvaničnom saopštenju banke.

Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke istakla je činjenicu da su brzina i kvalitet sprovođenja pomenute konsolidacije dodatna potvrda kvaliteta i efikasnosti AIK Banke, kao i posvećenosti svih zaposlenih strateškom opredeljenju daljeg rasta i razvoja.

“Uspešnim završetkom još jedne etape našeg razvoja svoje poslovanje nastavljamo osnaženi, sa većim brojem klijenata, zaposlenih, filijala i usluga. Veličina naše aktive danas je skoro četiri milijarde, sa tržišnim udelom od devet odsto. Sprovedena integracija predstavlja i korak napred ka našem strateškom cilju, a to je da u periodu koji dolazi budemo jedna od vodećih bankarskih grupa u regionu, snažan oslonac privredi i podrška zajednici“, izjavila je Galić.

  • VERA

    1.12.2022 #1 Author

    Opet se pripajaju banke. Nije ni njima lako.

    Odgovori

  • Emilija

    4.12.2022 #2 Author

    Mozda pripajanje donese veci prinos poslovanju

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...