kandidati mogu da podnesu prijave do osmog marta

Air Serbia pokreće Kontakt centar u Nišu

BiznisBolji posaoSrbija

27.2.2023 11:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Air Serbia pokreće Kontakt centar u Nišu Air Serbia pokreće Kontakt centar u Nišu
Nacionalna avio-kompanija Srbije Air Serbia objavila je danas da je otvorila konkurs za agente Kontakt centra u Nišu, koji planira da osnuje, kao i... Air Serbia pokreće Kontakt centar u Nišu

Nacionalna avio-kompanija Srbije Air Serbia objavila je danas da je otvorila konkurs za agente Kontakt centra u Nišu, koji planira da osnuje, kao i da zainteresovani mogu da podnesu prijave do 8. marta, putem zvaničnog internet portala kompanije.

Otvaranjem dodatnih kapaciteta van Beograda i zapošljavanjem novih agenata, srpska nacionalna avio-kompanija želi da dalje unapredi uslugu koju pruža korisnicima, navedeno je u saopštenju.

„Razmatramo pokretanje dodatne celine našeg Kontakt centra koja bi bila smeštena u Nišu i u kojoj bi radili ljudi iz Niša i okoline. Na taj način želimo da pružimo podršku lokalnoj zajednici u kojoj već godinama uspešno poslujemo“, kazao je direktor komercijale i strategije Air Serbia Boško Rupić, prenosi Beta.

Na konkurs za agente Kontakt centra Air Serbia se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.

Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću, a kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor i testiranje.

Srpska nacionalna avio-kompanija deo letova obavlja sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Tokom zimskog reda letenja, koji je još uvek u toku, Air Serbia iz Niša leti do Kelna, Frankfurta, Istanbula i Ljubljane, a u letnjoj sezoni, pored redovnih linija, izuzetno su traženi i čarter letovi do popularnih letnjih destinacija.

  • TATJANA

    28.2.2023 #1 Author

    Još novih radnih mesta

    Odgovori

  • Nenad

    28.2.2023 #2 Author

    Kazite lepo da je zbog malih plata u BG i nemogucnosti nalazenja radnika

    Odgovori

  • Dunja5

    28.2.2023 #3 Author

    Pa dobro, nije lose ovo.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...