putnici će biti u prilici da kombinuju letove

Air Serbia i Air China obnovile saradnju, lakše putovanje između dve zemlje

Firme u fokusuSrbijaSvetU fokusu

24.2.2023 11:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 12

Air Serbia i Air China obnovile saradnju, lakše putovanje između dve zemlje Air Serbia i Air China obnovile saradnju, lakše putovanje između dve zemlje
Nacionalne avio-kompanije Srbije i Kine, Air Serbia i Air China, obnovile su saradnju koja je počela 2015. godine, u cilju omogućavanja jednostavnijih putovanja između... Air Serbia i Air China obnovile saradnju, lakše putovanje između dve zemlje

Nacionalne avio-kompanije Srbije i Kine, Air Serbia i Air China, obnovile su saradnju koja je počela 2015. godine, u cilju omogućavanja jednostavnijih putovanja između dve zemlje, saopštila je danas Air Serbia.

Obnovljena je kod-šer saradnja te dve kompanije na letovima između Beograda i Pekinga, tako što je Air China stavila svoj marketing kod na letove Air Serbie između Beograda i Beča, dok je srpska kompanija stavila svoj kod na letove kineske kompanije između Beča i Pekinga.

Pored toga, saradnja je proširena dodavanjem marketing koda Air China-e na letove Air Serbia-e između Beograda i Tjenđina, koji su uspostavljeni u decembru prošle godine.
 
Kada je reč o drugim gradovima u Kini, putnici će od sada biti u prilici da kombinuju letove Air Serbia-e do Tjenđina, kao i letova Air China od Tjenđina do Šangaja, Guangdžoua, Šenžena i Sijana, zahvaljujući interlajn ugovoru između dve nacionalne avio-kompanije.
 
„Pokretanjem direktnih letova do Tjenđina, Air Serbia se nakon više od dve decenije ponovo vratila u Kinu. Svoje prisustvo na tom tržištu sada smo dodatno unapredili, obnavljanjem i proširenjem komercijalne saradnje sa Air China. Verujemo da će ova vest obradovati putnike koji imaju potrebu za letovima između Evrope i Dalekog Istoka, odnosno Beograda i Kine“, rekla je menadžer međukompanijskih poslova i alijansi Air Serbia Ivana Miklja Mučalov.

Srpska nacionalna avio-kompanija od 9. decembra 2022. godine leti do Tjenđina, četvrtog najvećeg grada u Kini.

Letovi između Beograda i Tjenđina obavljaju se avionima erbas A330 iz dugolinijske flote Air Serbia-e,a prosečno trajanje leta je 10 časova od Beograda do Tjenđina i 12 časova od Tjenđina do Beograda.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...