AIR SERBIA PONOVO LETI IZ NIŠA I KRALJEVA Prve destinacije do Frankfurta i Nirnberga

SrbijaVesti

29.5.2020 11:58 Autor: Ljiljana Begović 4

AIR SERBIA PONOVO LETI  IZ NIŠA I KRALJEVA Prve destinacije do Frankfurta i Nirnberga AIR SERBIA PONOVO LETI  IZ NIŠA I KRALJEVA Prve destinacije do Frankfurta i Nirnberga
Air Serbia posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva. Planirano je da Air Serbia letove... AIR SERBIA PONOVO LETI  IZ NIŠA I KRALJEVA Prve destinacije do Frankfurta i Nirnberga

Air Serbia posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva.

Planirano je da Air Serbia letove iz Niša počne da obnavlja od 16. juna, dok će avioni srpske nacionalne aviokompanije iz Kraljeva leteti počev od 30. juna 2020. godine.

U periodu između 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta. Kada je reč o Kraljevu, od 30. juna se planira obnova letova do Beča. Tačan red letenja i nedeljne frekvencije biće uskoro objavljen na airserbia.com.

Foto: Pixabay.com

„Stekli su se uslovi da postupno obnovimo letove iz Niša i Kraljeva. To je sjajna vest za naše putnike iz južne i jugozapadne Srbije, koji su tu novost željno iščekivali. Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj iz ta dva grada. Za sve nas u kompaniji veliko je zadovoljstvo što mogu da potvrdim da obnavljamo letove od 16. juna iz Niša i od 30. juna iz Kraljeva. Vrlo brzo će moći ponovo da se sretnu dugo razdvojeni članovi porodica i prijatelji, a za njima će svakako krenuti i poslovni ljudi i turisti,“ rekao je Dankan Nejsmit (Duncan Naysmith), generalni direktor Air Serbia, prenosi RTV.

On je dodao da će se na obnovi letova do drugih destinacija do kojih se letelo iz Niša i Kraljeva raditi tokom narednog perioda, uz pažljivo praćenje situacije i sagledavanje svih faktora.

  • Dragana

    29.5.2020 #1 Author

    Znacice da moze i iz tih gradova da se leti. Da konacno moze da se vratimo u normalu.

    Odgovori

  • Snežana

    29.5.2020 #2 Author

    A maske i testiranje?

    Odgovori

    • GocaBG

      29.5.2020 #3 Author

      Sve mere zastite na kraju ce da se svedu na minimum.

      Odgovori

  • Maja

    29.5.2020 #4 Author

    Ako se granice vec otvaraju naredni korak je i da se svi aerodromi otvore

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...