Prijave na konkurs otvorene do 15. septembra

Al Dahra Srbija pokreće program AgroBusiness School

AgrobiznisBiznisSrbija

17.8.2023 18:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Al Dahra Srbija pokreće program AgroBusiness School Al Dahra Srbija pokreće program AgroBusiness School
Kompanija Al Dahra Srbija najavila je da pokreće obrazovni program „AgroBusiness School“, sa ciljem da pospeši zapošljavanje mladih u ovom sektoru i pruži im... Al Dahra Srbija pokreće program AgroBusiness School

Kompanija Al Dahra Srbija najavila je da pokreće obrazovni program „AgroBusiness School“, sa ciljem da pospeši zapošljavanje mladih u ovom sektoru i pruži im priliku za sticanje i usavršavanje profesionalnih veština.

Projekat je namenjen studentima završnih i master studija Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, a kombinuje teorijske module i plaćenu praktičnu nastavu, uz mogućnost zaposlenja po završetku programa, prenosi Beta.

Prijave na konkurs otvorene su do 15. septembra na sajtu Fakulteta, a program će trajati od 17. oktobra ove godine do 31. oktobra 2024.

Al Dahra kaže da je pokrenula ovaj program radi razvoja poljoprivrede, imajući u vidu da su mladi stručnjaci osnova za razvoj.

„Saradnja koja je uspostavljena između Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu i kompanije Al Dahra Srbija ne samo da predstavlja izvanrednu priliku, već i veliki korak ka transformaciji i unapređenju agrobiznis sektora u Srbiji i regionu. Kroz ovu dragocenu sinergiju, mladi talenti će dobiti priliku da nadograde i primene znanje stečeno tokom studija“, kazala je direktorka za ljudske resurse kompanije Al Dahra Ivana Mihajlović.

Pored savladavanja poslovnih veština u radnom okruženju, dobiće i pristup najsavremenijim resursima i mentorstvu, ključnim za njihov profesionalni razvoj.

Program je koncipiran tako da polaznici prvih pet meseci prolaze kroz teorijski deo, fokusirajući se na znanja iz oblasti osnova menadžmenta, liderstva, komunikacije, timskog rada i druge „meke veštine“, a za ovaj deo programa biće zadužena kompanija Franklin Covey Srbija.

Jedan od ključnih delova programa je plaćena praksa koja će početi u martu 2024. godine u kompaniji Al Dahra Srbija.

  • DASHA

    11.9.2023 #1 Author

    Korisna inicijativa, svakako .

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...