rok za podnošenje prijava 11. avgust

Konkurs za uređenje nekategorisanih atarskih puteva u Srbiji

AgrobiznisBiznisInfrastrukturaVesti

7.8.2023 12:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Konkurs za uređenje nekategorisanih atarskih puteva u Srbiji Konkurs za uređenje nekategorisanih atarskih puteva u Srbiji
Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede Srbije raspisala je konkurs za dodelu sredstava lokalnim samoupravama za izvođenje radova na uređenju poljoprivrednog zemljišta, odnosno uređenju... Konkurs za uređenje nekategorisanih atarskih puteva u Srbiji

Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede Srbije raspisala je konkurs za dodelu sredstava lokalnim samoupravama za izvođenje radova na uređenju poljoprivrednog zemljišta, odnosno uređenju nekategorisanih atarskih puteva u ovoj godini, a rok za podnošenje prijava je 11. avgust.

Sredstva za realizaciju radova obezbeđena su iz budžeta Srbije u ukupnom iznosu do 80 miliona dinara, a učešće može biti i do 70 odsto potrebnih sredstava, bez uračunatog poreza na dodatu vrednost, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Kako je navedeno, radovi na uređenju nekategorisanih atarskih puteva vršiće se na teritoriji Srbije, osim na teritoriji autonomnih pokrajina.

Prijava na konkurs se podnosi na obrascu koji se može preuzeti sa internet stranice Uprave za poljoprivredno zemljište.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...