Trenutno zapošljava oko 50 radnika, u planu nova radna mesta

Austrijska kompanija Elektroplast Packaging otvorila fabriku u Kruševcu

Firme u fokusuSrbija

12.5.2023 08:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Austrijska kompanija Elektroplast Packaging otvorila fabriku u Kruševcu Austrijska kompanija Elektroplast Packaging otvorila fabriku u Kruševcu
Kruševac je dobio još jednu inostranu kompaniju, koja se nalazi na Jasičkom putu. Austrijska fabrika Elektroplast Packaging, svoje poslovanje iz Mađarske preselila je u... Austrijska kompanija Elektroplast Packaging otvorila fabriku u Kruševcu

Kruševac je dobio još jednu inostranu kompaniju, koja se nalazi na Jasičkom putu. Austrijska fabrika Elektroplast Packaging, svoje poslovanje iz Mađarske preselila je u grad „povoljnog poslovnog okruženja“ kako je izjavio vlasnik i direktor kompanije Herman Kuneš (Hermann Kunesch).

Trenutno zapošljava oko 50 radnika, a u narednom periodu planiraju bar još toliko novih, saopšteno je na sajtu grada.

Porodična fabrika se bavi proizvodnjom plastičnih proizvoda za pakovanje roba: kesa, vreća, kutija, sanduka, kanistera, boca i drugih.

Herman Kuneš je istakao da je kompanija prihvaćena kao deo poslovne zajednice koja funkcioniše integrisano u okviru lokalne samouprave, a da su zaposleni – stručni, kvalifikovani i posvećeni poslu, koji se odvija po određenim standardima.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...