U fabrici provela više od 20 godina

Bivša ministarka Atanasković ponovo na čelu PPT Namenske iz Trstenika

BiznisSrbija

30.11.2022 08:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Bivša ministarka Atanasković ponovo na čelu PPT Namenske iz Trstenika Bivša ministarka Atanasković ponovo na čelu PPT Namenske iz Trstenika
Doskorašnja ministarka privrede Anđelka Atanasković imenovana je za v.d. generalne direktorke Privrednog društva za proizvodnju namenskih proizvoda PPT Namenska iz Trstenika. Ona je na... Bivša ministarka Atanasković ponovo na čelu PPT Namenske iz Trstenika

Doskorašnja ministarka privrede Anđelka Atanasković imenovana je za v.d. generalne direktorke Privrednog društva za proizvodnju namenskih proizvoda PPT Namenska iz Trstenika.

Ona je na mestu generalne direktorke PPT Namenske bila do oktobra 2020. godine, kada je dala ostavku jer je izabrana za ministarku privrede, piše Nova Ekonomija.

Na ministarskoj funkciji zadržala se sve do formiranja nove Vlade u oktobru 2022. godine.

Od 2020. do 2022. godine, v.d. generalnog direktora u PPT Namenska bio je Saša Batoćanin koji je, nakon povratka Atanasković u preduzeće, imenovan za izvršnog direktora. On se na ovoj poziciji nalazio i do 2020. godine.

Atanasković je u državnoj fabrici Prva petoletka Namenska počela da radi odmah nakon završenih studija, piše u zvaničnoj biografiji.

Sa mesta direktorke Sektora kontrole kvaliteta 2012. godine postaje zamenica direktora PPT Namenska AD, a dve godine kasnije postaje najpre pomoćnica izvršnog direktora, a zatim i generalna direktorka preduzeća.

PPT-NAMENSKA AD

Cara Dušana 101, 37240 Trstenik , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
1.936.523.000,00 (2021)
Broj zaposlenih:
751 (2021)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...