Planirane inovacije i dalje jačanje tržišne pozicije

Bojan Vračević novi predsednik Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija

BiznisSrbija

26.2.2024 12:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Bojan Vračević novi predsednik Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija Bojan Vračević novi predsednik Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija
Bojan Vračević je imenovan za predsednika Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija, jedne od vodećih lizing kompanija u našoj zemlji. Sa više od 20 godina... Bojan Vračević novi predsednik Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija

Bojan Vračević je imenovan za predsednika Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija, jedne od vodećih lizing kompanija u našoj zemlji. Sa više od 20 godina iskustva u finansijskom sektoru, Vračević će na ovoj poziciji biti usmeren na unapređenje tržišta, implementiranje inovacija unutar OTP Leasinga i daljeg jačanja pozicije i još boljih rezultata OTP Grupe u Srbiji.

„OTP Leasing na domaćem tržištu posluje već devetnaest godina, a proteklih nekoliko godina je pozicioniran među sam vrh vodećih kompanija iz domena lizing usluga, što za mene čini izazov i veliko zadovoljstvo jer ću imati priliku da u takvom timu nastavim da postižem nove rezultate. Sa primarnim fokusom na ostvarivanje ciljeva klijenata, maksimalno ću se zalagati i da se kao kompanija okrenemo korisničkom iskustvu i zelenoj tranziciji“, izjavio je Bojan Vračević.

Sa stečenim znanjem i diplomama Fakulteta političkih nauka i Fakulteta za internacionalni menadžment, Vračević je imao priliku da bude deo različitih timova koji su često bili internacionalni i sa različitim, raznovrsnim zadacima. Trenutno obavlja i funkciju potpredsednika Asocijacije lizing kompanija Srbije, dugogodišnji je član Srpske asocijacije menadžera i predsednik je Sekcije za finansijski lizing u okviru Privredne komore Srbije.

U okviru OTP Grupe u Srbiji posluju OTP banka Srbija, OTP Leasing Srbija, OTP Services, koji pruža usluge dugoročnog zakupa kao i OTP Osiguranje. OTP Leasing Srbija je u 2023. godini imao ukupan plasman od 98.84 miliona evra finansirane vrednosti i time opravdao poziciju top tri najveće lizing kompanije sa tržišnim učešćem od 13,31 odsto i 2.545 zaključenih ugovora.

Tagovi
BIZNIS

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...