Organizacione promene kao deo nove poslovne strategije

Darko Lukić od 1. jula na čelu Nelt Grupe

BiznisSrbija

28.3.2024 15:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Darko Lukić od 1. jula na čelu Nelt Grupe Darko Lukić od 1. jula na čelu Nelt Grupe
Miloš Jelić, prvi CEO Nelt Grupe, nakon 24 godine u kompaniji postaje član Nadzornog odbora, dok od 1. jula rolu generalnog direktora preuzima Darko... Darko Lukić od 1. jula na čelu Nelt Grupe

Miloš Jelić, prvi CEO Nelt Grupe, nakon 24 godine u kompaniji postaje član Nadzornog odbora, dok od 1. jula rolu generalnog direktora preuzima Darko Lukić, sadašnji izvršni potpredsednik.

„U današnjem poslovnom okruženju, promene su od suštinskog značaja za dalji razvoj. Promene, urađene na pravi način, kreiraju nove prilike za rast i pozitivnu transformaciju. Ostajem u Neltu kao član Nadzornog odbora, što će mi pružiti priliku da sagledam poslovanje i doprinesem iz drugačije perspektive“, poručio je Jelić.

Fokus kompanije u narednom periodu biće dalje jačanje organizacije, nastavak investicija u digitalnu transformaciju, kao i ulaganje u inovacije, piše u zvaničnom saopštenju. To podrazumeva organizacione promene, ulaganje u digitalnu transformaciju i dalji razvoj afričkih tržišta, napomenuto je.  

Na trećoj godišnjoj konferenciji „Accelerate 2025“, posvećenoj aktuelnoj poslovnoj strategiji, prisustvovalo je više od 200 menadžera kompanija Grupe.

„Nastavljamo sa transformacijom koja je bazirana na temelju zdrave organizacije, investicijama u digitalne inovacije i nastavkom diverzifikacije Neltovog poslovanja. Da bismo pružili najbolju uslugu i proizvode našim principalima, kupcima i potrošačima, bićemo agilni, motivisani i otvoreni za komunikaciju sa svim stejkholderima“, rekao je Lukić.

Od lansiranja „Accelerate 2025“ poslovne strategije, ukupne kapitalne investicije Nelta iznose gotovo 50 miliona evra, od kojih je značajan deo uložen u nove tehnologije, opremu i održivo poslovanje.

  • MAJA

    30.3.2024 #1 Author

    Sve pohvale i puno srece

    Odgovori

  • SUNCICA

    31.3.2024 #2 Author

    Svaka cast, dobra i velika je to kompanija

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...