Planirano 620 miliona evra ulaganja u nekretnine do 2027. godine

Delta Real Estate gradi poslovne kule i hotel kod Hyatta i Sava Centra

Srbija

27.11.2023 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Delta Real Estate gradi poslovne kule i hotel kod Hyatta i Sava Centra Delta Real Estate gradi poslovne kule i hotel kod Hyatta i Sava Centra
Kompanija Delta Real Estate posle nedavnog otvaranja rekonstruisanog poslovno-kongresnog dela Sava centra planira pokretanje novih gradilišta, u Beogradu, ali i u Novom Sadu. U... Delta Real Estate gradi poslovne kule i hotel kod Hyatta i Sava Centra

Kompanija Delta Real Estate posle nedavnog otvaranja rekonstruisanog poslovno-kongresnog dela Sava centra planira pokretanje novih gradilišta, u Beogradu, ali i u Novom Sadu.

U oblasti nekretnina Delta Real Estate planira ulaganje više od 620 miliona evra do 2027. godine.

Angelina Nekić, generalna direktorka kompanije Delta Real Estate, izjavila je za beogradske.rs da kompanija u narednom periodu kreće sa tri nova projekta, prenela je eKapija.

U novobeogradskom bloku 20, u blizini hotela Hyatt i Sava Centra, uskoro kreće realizacija dugonajavljivanog kompleksa sa poslovnim kulama i hotelom.

„Projekat podrazumeva gradnju dve poslovne zgrade i hotel sa internacionalnim lancem, a očekujemo da krene početkom 2024. godine“, rekla je Nekić.

Delta Real Estate je, kako podseća eKapija, pre tri godine najavila da će se u okviru kompleksa Delta Centar u bloku 20 nalaziti hotel InterContinental Beograd na 26.000 kvadrata, a isto toliku površinu zauzeće i kancelarijski prostor visoke klase.

Poslovni centar će obuhvatati i ekskluzivnu šoping zonu i restorane, kao i veliki podzemni parking, i predstavljaće jedinstvenu zelenu poslovnu oazu, rekli su iz Delta Real Estate za eKapiju.

Među tri najavljena projekta je i poslovni kompleks Delta Iron na 40.000 kvadrata modernog kancelarijskog prostora koji, prema oceni Delta Real Estate, nedostaje Novom Sadu.

Sledeći je Delta Land, u Bulevaru Despota Stefana u Beogradu, gde je već počelo uklanjanje objekata.

To će prema rečima Nekićeve biti projekat mešovite namene, stambenih i poslovno-komercijalnih sadržaja, na 300.000 kvadratnih metara bruto površine, a pošto je projekat veliki izgradnja će trajati nekoliko godina.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...