Novi mandat aktuelnom direktoru Republičkog geodetskog zavoda

Drašković još pet godina na čelu RGZ

BiznisSrbija

29.11.2022 08:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Drašković još pet godina na čelu RGZ Drašković još pet godina na čelu RGZ
Vlada Srbije je, na sednici održanoj 25. novembra, donela rešenje da na mesto direktora Republičkog geodetskog zavoda ponovo postavi Borka Draškovića, na period od... Drašković još pet godina na čelu RGZ

Vlada Srbije je, na sednici održanoj 25. novembra, donela rešenje da na mesto direktora Republičkog geodetskog zavoda ponovo postavi Borka Draškovića, na period od 5 godina, počev od 9. decembra 2022. godine.

U prvom rešenju Vlade Srbije konstatovano je da 8. decembra ove godine Draškoviću prestaje rad na položaju direktora Republičkog geodetskog zavoda, protekom vremena na koje je postavljen na položaj, a potom mu je novim rešenjem mandat produžen za još pet godina, objavio je portal N1 pozivajući se na Službeni glasnik.

„Ova odluka vlade predstavlja i priznanje rezultatima sprovedenih reformi u proteklih sedam godina u oblastima unapređenja i digitalizacije radnih procesa i uvođenja novih metodologija rada, kao i u domenu borbe protiv sistemske korupcije“, ocenio je RGZ u saopštenju.

Vlada Srbije je, kako su naveli, na ovaj način pokazala da želi da RGZ, uz podršku Svetske banke, nastavi započeti proces reformi sa ciljem da ostane organizacija fokusirana na pružanje kvalitetnih usluga i podataka građanima i privredi.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...