DUBAI PONOVO DOČEKUJE TURISTE FlyDubai povećava broj letova za Sarajevo i Beograd

BiznisFirme u fokusuRegionSrbijaSvetTurizamU fokusu

26.11.2020 12:39 Autor: Julijana Vincan 1

DUBAI PONOVO DOČEKUJE TURISTE FlyDubai povećava broj letova za Sarajevo i Beograd DUBAI PONOVO DOČEKUJE TURISTE FlyDubai povećava broj letova za Sarajevo i Beograd
Avio-kompanija Flydubai planira da poveća broj usluga do glavnog grada Srbije sa četiri na pet sedmično, počevši od 22. decembra, a operacije do Sarajeva... DUBAI PONOVO DOČEKUJE TURISTE FlyDubai povećava broj letova za Sarajevo i Beograd

Avio-kompanija Flydubai planira da poveća broj usluga do glavnog grada Srbije sa četiri na pet sedmično, počevši od 22. decembra, a operacije do Sarajeva povećao je na četiri nedeljno i održavaće ih tokom zimske sezone.

Većina putnika koji trenutno putuju ovim avio-prevoznikom su oni koji idu od jedne do druge tačke, a ne presedaju preko Dubaija.

„Većina naših putnika putuje od tačke do tačke, bilo da su stanovnici koji se vraćaju u Dubai ili oni koji putuju na odmor. Dubai ponovo dočekuje turiste. Usko sarađujemo s našim putničkim partnerima iz cele industrije, kako bismo pomogli ponovnom uspostavljanju mogućnosti za putovanja i turizam“, izjavili su iz Flydubai, a prenosi Ex-Yu Aviation.

Dubai
Foto: Pixabay.com

Ulazak u Dubai dozvoljen je uz negativan test na korona virus, urađen do 96 sati pre polaska na put. Flydubai je pomerio nastavak sezonske zimske usluge za Zagreb sa 27. decembra na 3. februar. Ipak, konačnu odluku o nastavku letova doneće bliže zakazanom datumu pokretanja.

Prema važećim propisima, hrvatski državljani moraju uzeti još jedan (besplatni) covid test po sletanju na aerodrom u Dubaiju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...