FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 265 KREDITA Blizu dve milijarde dinara za saniranje posledica Covid-19

BankeNovacSrbijaVesti

17.6.2020 16:26 Autor: Julijana Vincan 0

FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 265 KREDITA Blizu dve milijarde dinara za saniranje posledica Covid-19 FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 265 KREDITA Blizu dve milijarde dinara za saniranje posledica Covid-19
Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je u ponedeljak 265 kreditnih zahteva u ukupnom iznosu od 1,99 milijardi dinara, navodi se sajtu te republičke... FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 265 KREDITA Blizu dve milijarde dinara za saniranje posledica Covid-19

Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je u ponedeljak 265 kreditnih zahteva u ukupnom iznosu od 1,99 milijardi dinara, navodi se sajtu te republičke institucije.

Od ukupnog broja, 246 su krediti pravnim licima i preduzetnicima za likvidnost po osnovu finansijske podrške u uslovima izazvanim pandemijom Covid-19 u ukupnom iznosu od 1,78 milijardi dinara.

Odobreno je i 15 kredita u ukupnom ukupnom iznosu od 106,5 miliona dinara za likvidnost privrednih subjekata koji se bave turizmom, ugostiteljstvom i putničkim saobraćajem, a za saniranje posledica korona virusa.

Fond za razvoj odobrio je i tri investiciona kredita iz Programa podsticanja razvoja preduzetništva u ukupnom iznosu od 77,7 miliona dinara i 20 miliona bespovratnih sredstava, kao i jedan dugoročni kredit za investicije od 30 miliona dinara.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...