konkurs otvoren do početka aprila

Grad Niš izdvaja za projekte u kulturi šest miliona dinara

BiznisInfrastrukturaSrbija

6.3.2023 10:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Grad Niš izdvaja za projekte u kulturi šest miliona dinara Grad Niš izdvaja za projekte u kulturi šest miliona dinara
Grad Niš raspisao je konkurs za finasiranje ili sufinansiranje projekata u kulturi, kao i stručnih i naučnih istraživanja u oblasti kulture, i za tu... Grad Niš izdvaja za projekte u kulturi šest miliona dinara

Grad Niš raspisao je konkurs za finasiranje ili sufinansiranje projekata u kulturi, kao i stručnih i naučnih istraživanja u oblasti kulture, i za tu namenu opredeljeno je u budžetu grada pet miliona dinara.

U toku je i konkurs za finansiranje ili sufinansiranje prevoza umetnika do mesta nastupa i finansiranje troškova pripreme i produkcije umetničkih sadržaja i dela, a za tu namenu je izdvojeno milion dinara, prenosi Beta.

Pravo učešća na konkursu imaju pojedinci, ustanove, organizacije i udruženja u oblasti kulture iz Niša koje se ne finansiraju iz gradskog budžeta.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti iz konkursa objavljenih na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Niša. Prijave na konkurs dostavljaju se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, odnosno od 4. marta.

  • TATJANA

    7.3.2023 #1 Author

    Dobro da se ulaze u umetnost, u kulturu ne smao u Nisu, treba uvećati ovakve pomoći i u drugim mestima u Srbiji

    Odgovori

  • GOCA BG

    11.3.2023 #2 Author

    Treba ulagati i u drugim gradovima u Srbiji…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...