Do sada se investitorima predstavilo više od 200 startapa

Impact Hub Beograd poziva startape na Spring Demo Day 2024

InovacijePreduzetnikSrbija

11.3.2024 15:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Impact Hub Beograd poziva startape na Spring Demo Day 2024 Impact Hub Beograd poziva startape na Spring Demo Day 2024
Prvi Western Balkan SPRING Demo Day 2024 u godini kada Impact Hub proslavlja svoj 10. rođendan, održaće se 21. marta. Prijave za prezentovanje startapa... Impact Hub Beograd poziva startape na Spring Demo Day 2024

Prvi Western Balkan SPRING Demo Day 2024 u godini kada Impact Hub proslavlja svoj 10. rođendan, održaće se 21. marta.

Prijave za prezentovanje startapa namenjene su zelenim, inkluzivnim ili tech startapima koji imaju osnivačicu u timu, MVP i u potrazi su za investicijom.

„Ukoliko ne ispunjavate ove kriterijume, dobrodošli ste da prisustvujete događaju“, poručili su startapima iz beogradskog Impact Hub-a, koji je do sada organizovao više od 30 Demo dana na kojima se investitorima i drugim članovima zajednice predstavilo više od 200 startapa.

Učešćem na Demo Danu učesnici dobijaju mogućnost da osvoje 1.000 evra koje je obezbedio Deel, predstavljanje startapa članovima žirija, investitorima, mentorima i publici, vrednu priliku za umrežavanje
i povratne informacije za napredak kao i uvid u to kako je biti deo Impact Hub Globalne mreže, ističu organizatori.

Prvi korak je popunjavanje formulara intervjua, nakon čega će Impact Hub ubrzo kontaktirati za brzi intervju, link za prijave je ovde a sva pitanja mogu se postaviti putem e-mail adrese belgrade@impacthub.net.

Impact Hub Belgrade inače organizuje četiri Demo dana godišnje – u proleće, leto, jesen i zimu. Poslednji je održan 7. decembra, kada su primili 25 prijava za pitching, dok je jedan startap dobio 1.000 evra od Native Teams-a a dva ulaznice za We Make Future Festival.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...