u toku završni radovi

Izgradnja mosta u Petrovcu na Mlavi vrednog 1,5 miliona evra

BiznisSrbija

29.8.2023 15:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Izgradnja mosta u Petrovcu na Mlavi vrednog 1,5 miliona evra Izgradnja mosta u Petrovcu na Mlavi vrednog 1,5 miliona evra
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u utorak da mu je važno da u Srbiji postoje kompanije koje mogu brzo da izgrade most, kao... Izgradnja mosta u Petrovcu na Mlavi vrednog 1,5 miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u utorak da mu je važno da u Srbiji postoje kompanije koje mogu brzo da izgrade most, kao ovaj u Petrovcu na Mlavi, „koji nije remek delo, ali pokazuje slabosti i dobre strane, kada rešimo sebe da menjamo“.

On je, obilazeći završne radove u Petrovcu na Mlavi, rekao da to što je most zatvoren i nije korišćen mesecima, pokazivalo je nebrigu i nepostojanje želje da se problemi odmah reše, prenosi Beta.

„Kada smo čuli koliki je problem zatvoreni most, odmah sam rekao da on mora hitno da se uradi i došli smo i uradili za tri meseca. Iz toga sam naučio dve stvari, da imamo kompanije koje su u stanju da podignu mostove izuzetnom brzinom, kvalitetne, čvrste i sigurne“, rekao je Vučić, i dodao da naučio i da „ne možemo da se učaurimo i sedimo u kabinetima, već moramo da idemo u narod i slušamo šta traže“.

Most je, kako je rekao, dužine 50 metara, širine 12, a koštao je 1,5 miliona evra.

U junu prošle godine most je proglašen nesigurnim jer je izgrađen 1972. godine za 25 godina korišćenja, a u upotrebi je ostao duplo duže.

Vučić je naveo da je prioritet i da se sanira klizište u Leskovcu i da mu je želja da u Petrovac vrati ljude iz inostranstva „jer ni tamo više ne teče med i mleko“.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...