Dogovor do kraja 2026. godine podrazumeva protok oko 10 miliona tona

Janaf sklopio s NIS-om rekordni ugovor o transportu nafte

RegionSrbija

3.1.2024 10:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Janaf sklopio s NIS-om rekordni ugovor o transportu nafte Janaf sklopio s NIS-om rekordni ugovor o transportu nafte
Hrvatski Jadranski naftovod (Janaf) sklopio je sa Naftnom industrijom Srbije (NIS) Ugovor o transportu 10.000.000 +/- 10 odsto tona nafte za period do 31.... Janaf sklopio s NIS-om rekordni ugovor o transportu nafte

Hrvatski Jadranski naftovod (Janaf) sklopio je sa Naftnom industrijom Srbije (NIS) Ugovor o transportu 10.000.000 +/- 10 odsto tona nafte za period do 31. decembra 2026. godine.

“S velikim zadovoljstvom objavljujemo sklapanje novog, prema ugovorenom volumenu transporta nafte rekordnog ugovora, zahvaljujući kojem još jednom potvrđujemo značaj Janafa kao ključnog učesnika energetskog sektora Republike Hrvatske, ali i celog regiona“, istakla je u zvaničnom saopštenju Uprava Janafa, predvođena predsednikom Uprave Stjepanom Adanićem i članom Uprave Vladislavom Veselicom.

U saopštenju se ne navodi finansijska vrednost ugovora.

“I u novoj 2024. godini Janaf nastavlja da jamči sigurnost snabdevanja neprekidnog i neometanog poslovanja svim našim korisnicima naftovodno-skladišnog sistema, a novi ugovor još je jedan pokazatelj činjenice da je u energetici prepoznat kao strateški partner”, naglasili su u Janafu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...