Više postupaka objavljeno od 1. do 7. jula

Javne nabavke: RFZO planira nabavku vakcina procenjene vrednosti 2,21 milijardu dinara

Srbija

7.7.2023 13:44 Autor: Julijana Vincan 1

Javne nabavke: RFZO planira nabavku vakcina procenjene vrednosti 2,21 milijardu dinara Javne nabavke: RFZO planira nabavku vakcina procenjene vrednosti 2,21 milijardu dinara
Na Portalu javnih nabavki od 1. do 7. jula javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih... Javne nabavke: RFZO planira nabavku vakcina procenjene vrednosti 2,21 milijardu dinara

Na Portalu javnih nabavki od 1. do 7. jula javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) za vakcine za obaveznu imunizaciju planira da izdvoji 2,21 milijardu dinara. Rok za podnošenje prijava za ovu javnu nabavku je 25. jul. Navedeno je i da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

RFZO je raspisao još javnih nabavki, od kojih je sledeća koja ima najvišu procenjenu vrednost, od 1,14 milijardi dinara, za nabavku koronarnih stentova. Prijave su otvorene do 20. jula. Takođe na portalu javnih nabavki piše da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

JP Pošta Srbije Beograd za obezbeđenje i čuvanje imovine izdvaja više od jedne milijarde dinara. Za ovu javnu nabavku je prijavljivanje otvoreno do 10. avgusta.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije raspisalo je više javnih nabavki, od kojih je najvrednije procenjen istovar uglja na deponiju uglja TENT B. Rok za podnošenje prijava je 21. jul, a procenjena vrednost iznosi 450,8 miliona dinara.

Foto: Freepik.com

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) za nadogradnju Softverskog rešenja za unapređenje komunikacije sa građanima kroz implementaciju kontakt centra planira da izdvoji 362 miliona dinara, dok su prijave otvorene do 7. avgusta.

PIO fond je takođe raspisao javnu nabavku rešenja za backup centralizovanih podataka procenjene vrednosti 112 miliona dinara. Javni poziv je otvoren do 11. avgusta.

JP Srbijagas Novi Sad raspisalo je javnu nabavku KMRS G-4 oblikovanog u dve partije procenjene vrednosti 360 miliona dinara. Rok za prijavljivanje je do 9. avgusta.

Privremeni organ opštine Zvečan za prevoz učenika i zaposlenih u osnovnim i srednjim školama na teritoriji AP Kosovo i Metohija planira da izdvoji 211,76 miliona dinara. Navodi se da je reč o pregovaračkom postupku bez objavljivanja javnog poziva, kao i da postoji okvirni sporazum sa više privrednih subjekata.

Podsetimo, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • DUSAN

    9.7.2023 #1 Author

    Ovde kada kažeš vakcina misliš nešto loše.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...