Samo za nabavku struje planirano izdvajanje od 80 miliona dinara

JKP Toplana Leskovac raspisala javne nabavke za rekonstrukcije vredne 120 miliona dinara

Srbija

9.12.2022 15:53 Autor: Julijana Vincan 4

JKP Toplana Leskovac raspisala javne nabavke za rekonstrukcije vredne 120 miliona dinara JKP Toplana Leskovac raspisala javne nabavke za rekonstrukcije vredne 120 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki je od 2. do 9. decembra planirane javne nabavke objavilo 22 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica. Mesna... JKP Toplana Leskovac raspisala javne nabavke za rekonstrukcije vredne 120 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki je od 2. do 9. decembra planirane javne nabavke objavilo 22 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Mesna zajednica Čerević planira javnu nabavku električne energije, za šta je 2. decembra otvorila postupak čija je procenjena vrednost 1.694.000 dinara. To je uradio i Pedagoški fakultet u Užicu univerziteta u Kragujevcu, a vrednost javne nabavke je 1,7 miliona dinara.

JKP Toplana Leskovac otvorila je 14 postupaka 6. decembra. Najviša procenjena vrednost je za nabavku uglja od 80 miliona dinara. Slede nabavka električne energije i nabavka i ugradnja gorionika od po 60 miliona dinara. Ukupni iznos za pet vrsta radova na rekonstrukciji procenjen je na 120 miliona dinara. Radovi na izgradnji poslovnih zgrada procenjeni su na 35 miliona dinara.

Takođe, JKP Toplana Leskovac je raspisala javnu nabavku za transport mazuta vrednu 12,5 miliona dinara. Za osiguranje imovine planirana nabavka je procenjena na dva miliona dinara, isti iznos kao i za izradu projektno-tehničke dokumentacije. Planirano je i izdvajanje 9,9 miliona dinara za deponovanje šljake.

Institut za šumarstvo otvorio je 7. decembra tri postupka. Za nabavku struje, isto kao i za goriva i maziva, procenjena je vrednost po šest miliona dinara. Planirana javna nabavka putničkih automobila vredna je 1,5 miliona dinara.

JP za grejanje i održavanje stambenih zgrada i poslovnih prostorija Novi dom iz Vranja je za uslugu zapošljavanja, kako se navodi na sajtu Javnih nabavki, planiralo da izdvoji 9,5 miliona dinara. Piše da je, isto 7. decembra, otvoren postupak za prevoz mazuta iz Direkcije za robne rezerve vredan 9,85 miliona dinara.

Udruženje penzionera Grada Novog Sada raspisalo je 8. decembra javnu nabavku procenjene vrednosti 4,526 miliona dinara, a reč je o bolničkim uslugama u oblasti rehabilitacije.

Streličarski savez Srbije za nabavku polifom i 3D meta za streličarstvo planira da izdvoji 910.750 dinara, a postupak je otvoren isto 8. decembra.

Preduzeće za zaštitu imovine i održavanje objekata „Kolubara-usluge“ doo Lazarevac raspisalo je 9. decembra čak 18 javnih nabavki. Najviša je za gorivo procenjene vrednosti 25 miliona dinara. Slede iznajmljivanje opreme za šumarstvo i nabavka mašine za šumarstvo, obe javne nabavke procenjene vrednosti po 15 miliona dinara.

I ove nedelje je, kao i prošle, više škola i predškolskih ustanova otvorilo postupke za javne nabavke električne energije i ekskurzija.

  • FRUIT04

    11.12.2022 #1 Author

    I naravno do bice strane firme j nabavku, a njihove lokne firme ce se I dalje muciti I jedva krpito kraj sa krajem.

    Odgovori

  • LUKA

    11.12.2022 #2 Author

    Ogromna suma novca je u pitanju samo da se lepo iskoristi u planirane svrhe

    Odgovori

  • SRDJAN

    11.12.2022 #3 Author

    Ove nase javne nabavke su uvek bile sumnjive.

    Odgovori

  • ZVE84

    11.12.2022 #4 Author

    I srećni dobitnik se već zna, to je sigurno

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...