Javni uvid do 24. juna

Kod KBC Bežanijska kosa gradiće se komercijalni sadržaji na 46.864 kvadratnih metara

Srbija

12.6.2024 08:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kod KBC Bežanijska kosa gradiće se komercijalni sadržaji na 46.864 kvadratnih metara Kod KBC Bežanijska kosa gradiće se komercijalni sadržaji na 46.864 kvadratnih metara
Nedaleko od KBC Bežanijska kosa kompanija Beo Trio Gradnja GRA Beograd planira izgranju komercijalnih sadržaja, vidi se iz nacrta izmena i dopuna PDR šireg... Kod KBC Bežanijska kosa gradiće se komercijalni sadržaji na 46.864 kvadratnih metara

Nedaleko od KBC Bežanijska kosa kompanija Beo Trio Gradnja GRA Beograd planira izgranju komercijalnih sadržaja, vidi se iz nacrta izmena i dopuna PDR šireg područja uz Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa, za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio javni uvid.

Izradi Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije šireg područja uz Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa, pristupilo se, kako se navodi, na osnovu odluke koju je doneo Privremeni organ grada Beograda na sednici održanoj krajem decembra prošle godine godine, na inicijativu naručioca, kompanije Beo Trio Gradnja GRA Beograd, piše eKapija.

Površina obuhvaćena granicom plana iznosi oko 1,89 ha i na njoj je planirana gradnja komercijalnih sadržaja od 46.864 m2, a predviđeno je da na ovom prostoru bude zaposleno 585 ljudi.

Ovim planom daje se mogućnost fazne realizacije objekata, tako da svaka faza predstavlja funkcionalnu celinu.

Plan je izradilo preduzeće IBM Consult iz Beograda, a javni uvid trajaće do 24. juna.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.