Najavljeno 500 izlagača

Međunarodni sajam tehnike i tehnoloških dostignuća od 16. do 19. maja u Beogradu

ManifestacijeSrbija

12.5.2023 09:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Međunarodni sajam tehnike i tehnoloških dostignuća od 16. do 19. maja u Beogradu Međunarodni sajam tehnike i tehnoloških dostignuća od 16. do 19. maja u Beogradu
Ovogodišnje, 65. izdanje Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, koji tako obeležava i svojevrstan jubilej u regionalnom i međunarodnom liderstvu u ovim oblastima, biće... Međunarodni sajam tehnike i tehnoloških dostignuća od 16. do 19. maja u Beogradu

Ovogodišnje, 65. izdanje Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, koji tako obeležava i svojevrstan jubilej u regionalnom i međunarodnom liderstvu u ovim oblastima, biće održano od 16. do 19. maja 2023. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom Restart, na jednom mestu okuplja se gotovo 500 direktnih i indirektnih izlagača, od čega oko 200 stranih, iz tridesetak zemalja sa četiri kontinenta.

Njima je na raspolaganju više od 15.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma”, navodi se u saopštenju Sajma, piše Ekapija.

Sajamski „standardi“, poput – CNC mašina, mašina alatki, obradnih centara, alata i pribora za obradu i oblikovanje metala, elektronike, merne opreme i uređaja, procesne tehnike, preko hidraulike i pneumatike, aditivne, 3D i laserske tehnologije, metalurgije i livarstva, tehnologije zavarivanja, elektroenergetike, rasvete i LED tehnologije, te termotehnike i KGH, pa do zelene industrije, logistike, skladištenja, industrijskog pakovanja, industrijske i kibernetske bezbednosti i zaštite – biće zastupljeni na reprezentativnom nivou.

  • MAJA

    15.5.2023 #1 Author

    Bice sigurno jako dobro, vredi posetiti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...