Fokus na promociji četvrte industrijske revolucije

Međunarodni sajam tehnike u Beogradu od 21. do 24. maja

ManifestacijeSrbijaU fokusu

17.4.2024 08:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Međunarodni sajam tehnike u Beogradu od 21. do 24. maja Međunarodni sajam tehnike u Beogradu od 21. do 24. maja
Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća ove godine biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. maja pod sloganom Inspirišemo razvoj. Sajam će... Međunarodni sajam tehnike u Beogradu od 21. do 24. maja

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća ove godine biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. maja pod sloganom Inspirišemo razvoj.

Sajam će biti prilika da se posetioci upoznaju sa aktuelnim inovacijama za povećanje produktivnosti i unapređenje konkurentnosti, a biće i prilika za nove kontakte i saradnju.

Kako je ranije saopšteno sa Beogradskog sajma, ova manifestacija je pravo mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0, piše eKapija.

Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i načina poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja.

“Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu. Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na fabrikama budućnosti i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi”, ukazano je u najavi predstojeće manifestacije.

  • LENA

    17.4.2024 #1 Author

    Ovo će biti sjajna prilika za upoznavanje sa najnovijim tehnološkim dostignućima i trendovima u industriji.

    Odgovori

  • jevtić

    18.4.2024 #2 Author

    Super

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...