Nastavlja se širenje asortimana i uvođenje noviteta nemačke kompanije na našem tržištu

Meggle Srbija i Silbo sklopili ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji

BiznisBolji posaoSrbija

19.2.2024 14:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Meggle Srbija i Silbo sklopili ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji Meggle Srbija i Silbo sklopili ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji
Kompanije Meggle Srbija i Silbo potpisale su ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji Meggle proizvoda u trgovini i ugostiteljstvu u Srbiji. Uspostavljanjem dogovora... Meggle Srbija i Silbo sklopili ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji

Kompanije Meggle Srbija i Silbo potpisale su ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji Meggle proizvoda u trgovini i ugostiteljstvu u Srbiji.

Uspostavljanjem dogovora o preuzimanju distribucije mlečnog asortimana ove poznate nemačke kompanije koja već 13 godina posluje u našoj zemlji, otvoren je put ka jačanju prisustva njenog brenda na domaćem tržištu, navodi se u zvaničnom saopštenju.  

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo sklopili ugovor o saradnji sa renomiranom distributerskom kompanijom Silbo, koja našim partnerima iz trgovinskih lanaca i drugih objekata maloprodaje donosi još lakši pristup asortimanu Meggle proizvoda. Nastavljamo da proizvodimo u Kragujevcu i širimo otkupnu mrežu sa najboljim farmerima, kao i da nudimo vrhunske proizvode ostajući usmereni na očuvanje kvaliteta na koji su svi naši kupci navikli”, izjavio je Marjan Vučak, predsednik uprave kompanije Meggle za region jugoistočne Evrope.

Goran Tadić, generalni direktor kompanije Silbo, istakao je da se ova kompanija u izboru partnera rukovodi zahtevima maloprodajnih objekata i njihovom željom da unaprede kvalitet ponude u svojim prodavnicama.

Ugovor je potpisao Dušan Gavrilović, novi generalni direktor Meggle Srbija, koji je preuzeo poziciju 1. januara ove godine u okviru strateškog repozicioniranja kompanije na srpskom tržištu. Takođe, tom prilikom, sa kompanijom Silbo potpisan je i ugovor o logistici i unapređenju prodaje u kanalu ključnih kupaca, čime se stavlja veći fokus na razvoj tržišta. Pored očuvanja dobro poznatih proizvoda poput mleka, kefira, maslaca, pavlaka za kuvanje, biljnih pavlaka za šlag, sirnih namaza, krem supa, bageta i novoplasiranih veganskih proizvoda, Meggle Srbija nastaviće da širi svoj asortiman i uvodi novitete usklađene s aktuelnim prehrambenim trendovima i životnim navikama potrošača.

Silbo je jedan od vodećih distributera hlađenog asortimana kroz mrežu distributivnih centara i veleprodaju i pokriva 10.000 prodajnih mesta u ugostiteljstvu i trgovini.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...