stupa na dužnost od prvog marta

Miloš Vuksanović novi direktor kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru

BiznisSrbija

27.2.2024 12:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Miloš Vuksanović novi direktor kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru Miloš Vuksanović novi direktor kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru
Kompanija Schneider Electric, globalni lider u oblasti digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, najavila je imenovanje Miloša Vuksanovića za novog direktora za region Srbije... Miloš Vuksanović novi direktor kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru

Kompanija Schneider Electric, globalni lider u oblasti digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, najavila je imenovanje Miloša Vuksanovića za novog direktora za region Srbije i Crne Gore.

“Miloš Vuksanović je deo kompanije Schneider Electric skoro 20 godina, gde je radeći na različitim pozicijama, od upravljanja proizvodima za industrijsku kontrolu, praćenja partnera i koordinaciju na tržištu, direktora prodaje kanala i direktora prodaje komercijalne i industrijske zgrade imao značajnu ulogu u dosadašnjem uspehu kompanije na domaćem tržištu”, piše u zvaničnom saopštenju.

Miloš Vuksanović na novu dužnost stupa od 1. marta 2024. godine i  na toj poziciji će zameniti Kseniju Karić, koja je poslednje četiri godine vodila kompaniju u Srbiji i Crnoj Gori.

„Kao neko ko je već skoro dve decenije deo ovog sistema, pouzdano znam da Schneider Electric ima ključnu ulogu u oblikovanju energetske budućnosti ovog regiona. Siguran sam da ću u novoj ulozi moći da doprinesem daljoj saradnji s našim partnerima, klijentima i zaposlenima kako bismo zajedno nastavili da nižemo izvanredne timske rezultate. Ostajemo posvećeni lokalnom tržištu, proširivanju portfolija usluga i proizvoda, i poslovnih inicijativa kako bismo dodatno podržali potrebe naših klijenata, kao i ekonomski rast zemlje kroz jačanje partnerskih odnosa i povećanje broja radnih mesta“, izjavio je Vuksanović povodom imenovanja na mesto direktora.

Tagovi
BIZNIS SRBIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...