namenjen ženama iz ruralnih i negradskih područja

Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta

PreduzetnikSrbija

7.3.2023 14:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta
Pošta Srbije saopštila je da drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih... Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta

Pošta Srbije saopštila je da drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja čime, kako je istaknuto, nastavlja da podržava žensko preduzetništvo i poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Pod sloganom „Najbolje tek dolazi“, konkurs počinje 8. marta i traje do 8. aprila 2023. godine, a cilj mu je osnaživanje i promocija ženskog preduzetništva širom zemlje.

Konkurs je namenjen osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije.

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Кomisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u online brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Facebook-u, LinkeldIn-u i Youtube kanalu.

Кriterijumi za ocenjivanje su, kako su naveli iz Pošte Srbije, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.