Javno preduzeće se priprema za transformaciju

Pošta Srbije postaje akcionarsko društvo

Vesti

2.12.2022 08:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Pošta Srbije postaje akcionarsko društvo Pošta Srbije postaje akcionarsko društvo
V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević rekao je na proširenom kolegijumu tog javnog preduzeća, kome su prisustvovali izvršni direktori i direktori funkcija, kao i... Pošta Srbije postaje akcionarsko društvo

V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević rekao je na proširenom kolegijumu tog javnog preduzeća, kome su prisustvovali izvršni direktori i direktori funkcija, kao i direktori svih radnih jedinica, da će naredna poslovna godina za Poštu biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se, prema njegovim rečima, postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi.

„Aktivno radimo na velikom broju projekata poput razvoja mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta. Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad, i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara“, rekao je Đorđević a saopštila Pošta Srbije.

Naveo je i da se nastavlja sa prijemom u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su tom sistemu rade duže od dve godine, kao i da će posebna pažnja biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija.

Podsetio je i da je oformljena radna grupa za štednju električne energije i ponovo pozvao zaposlene na odgovorno postupanje i poštovanje propisanih mera za štednju struje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.